• HHS Bell Schedule

    FIRST BELL 7:45

    1ST PERIOD 7:50-8:42 (52 MIN)

    MS BREAK 8:42-8:55 (13 MIN)

    2ND PERIOD 8:46-9:38 (52 MIN)

    BREAK 9:38-9:48 (10 MIN)

    3RD PERIOD 9:52-10:44 (52 MIN)

    4TH PERIOD 10:48-11:40 (52 MIN)

    5TH PERIOD 11:44-1:00 (86 MIN)

    Lunch A 11:45-12:10

    B 12:10-12:35

    C 12:35-1:00

    6TH PERIOD 1:05-1:57 (52 MIN)

    7TH PERIOD 2:01-2:53 (52 MIN)

     

    LUNCH SCHEDULE (Duty-Free) Bowling, Crumbley,  B. Kimbrough, Daniel (First semester)

    Trade School (10th) Chamness/Johnson 11:35

    A-- Daniel, Berryman, Pounders, Terry, Tate, Daniels, Bailey

    B-- Parker, Carroll, Little, Roberts, Mareno

    C-- Walton, Crumpton, Barringer, Nesmith, Johnson, Kimbrough